Lally írta:...Az Autónk alap audió rendszere magasan veri az eddigi autóimban volt zenék hangját , tudását. Csak az mp3 hiányt sajnálom.![]()
![]()
Lally írta:Akkor viszont nem hagyhatom ki, hogy leírjam: Az Autónk alap audió rendszere magasan veri az eddigi autóimban volt zenék hangját , tudását. Csak az mp3 hiányt sajnálom.![]()
![]()
shanjee írta:
Egy Mp3 szivargyújtóba dugós transzmitter talán sgíthet.

Tomik@ írta:Valakinek nincs véletlenül a gyári fejegységröl, háturól egy kép? föleg a cd tár bemenete érdelelne.
Thunder írta:Tomik@ írta:Valakinek nincs véletlenül a gyári fejegységröl, háturól egy kép? föleg a cd tár bemenete érdelelne.
Képem nincs, de úgy tudom Panasonic cd-tárat tudsz rákötni
Tomik@ írta:Thunder írta:Tomik@ írta:Valakinek nincs véletlenül a gyári fejegységröl, háturól egy kép? föleg a cd tár bemenete érdelelne.
Képem nincs, de úgy tudom Panasonic cd-tárat tudsz rákötni
Rálehet arra kötni mást is, pl lásd dension, én probálnék eszkábali egy vonal bemenetet vagy hasonlot, apropó, a mélynyomó projekt halad, van már minta, csak aplikálni kéne az sx4-be.

Tomik@ írta:A Rádió bekötését hol látthatam? Szétkaptam az középkonzolt, s találtam a csatlakozón egy kisebb félre szigetelőszalagozott csatit, az mi lehet? Egyértelmüen panasonic, made in cezh republic, 4ohm. 12v ennyi az infó.
Ja még annyit, hogy az ülést hogy lehet kikapni, az első csavar után feladtam.
![]()
![]()
buspilot írta:Tomik@ írta:A Rádió bekötését hol látthatam? Szétkaptam az középkonzolt, s találtam a csatlakozón egy kisebb félre szigetelőszalagozott csatit, az mi lehet? Egyértelmüen panasonic, made in cezh republic, 4ohm. 12v ennyi az infó.
![]()
![]()
első csavart ha kivetted, told egészen előre, és hozzáférsz a hátsókhoz.....
Tomik@ írta:buspilot írta:Tomik@ írta:A Rádió bekötését hol látthatam? Szétkaptam az középkonzolt, s találtam a csatlakozón egy kisebb félre szigetelőszalagozott csatit, az mi lehet? Egyértelmüen panasonic, made in cezh republic, 4ohm. 12v ennyi az infó.
![]()
![]()
első csavart ha kivetted, told egészen előre, és hozzáférsz a hátsókhoz.....
Meg van mind. A csavarral van a bajom, valami trox vagy mi.
szilveszter23 írta:Ha valaki nekikezd a tuningnak, annak szivesen segítek.
Tomik@ írta:Aszem, el kell beszélgetnünk. Én meg akarom tartani, a csomagtartót. Úgyhogy mélyláda = kuka…
Tomik@ írta:Igazából az a baj, hogy tökmindegy milyen a fejegység, ha cd, DVD van benne, megvannak számláva a napjai. Normál használatnál 2-3 évet bír ki.
És mi volt az elképzelés? Egy-két napig nem követtem a fórum hozzászólásokat. Lemaradtam valamiről?
Thunder írta:Tomik@ írta:Igazából az a baj, hogy tökmindegy milyen a fejegység, ha cd, DVD van benne, megvannak számláva a napjai. Normál használatnál 2-3 évet bír ki.
És mi volt az elképzelés? Egy-két napig nem követtem a fórum hozzászólásokat. Lemaradtam valamiről?
Most az enyémre gondolsz? Vagy Szilveszter megoldására?
Tomik@ írta:Szabadon választott. Egyébként te merrefelé laksz, hátha arra vetemedek s megnézetném 1x.
Thunder írta:Amúgy az én megoldásom viszonylag egyszerű.
A hátsó ajtó hangszórói ki lettek kötve és a helyükre kötöttem be azokat a hangszórókat, amik a kalaptartón vannak.
A gyári kalaptartót is kidobtam és a helyébe egy tömör fából készült darab került. Szomszédom kárpitos, bevonta autókárpittal, így úgy néz ki, mintha már eleve ott lett volna
Ha ellátogatsz a honlapomra, ott találhatsz képeket, meg videót is.
Most a részletekbe nem akarok belemenni így elsőre, de a lényeg, hogy ennek a cuccnak nincs szüksége sub-ra

Tomik@ írta:Nem tud valaki sx4 autó-rádiókapcsolási rajzot fellelni, komplettet? Ignis van, „győtt”, véletlenül.

orczyv írta:Sziasztok!![]()
Volna egy kérdésem,
Az autóban sx4 van egy Clarion 4*50W fejegység + 8 hangszóró/ 4csipogó, 4közép(mély), elől hátul ajtóba szerelve.![]()
Na szóval szeretnék bele egy normális mélynyomot, mert szépen szól de a mély nem túl intenzív, hiányzik.![]()
Kérdés mekkora erősítőt kellene beszerzni? hány csatornásat? a bekötés érdekelne még, hogy lehetne megoldani ezt??? persze valszeg szervizben szerelik csak jobb tályékozodni előtte mennyibe fog fájni!:)
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
orczyv írta:Köszönöm a választ!:)
Igen mélynyomot szeretnék berakni! Az eredeti 8 hangszorosat nem szivesen bontanám meg, csak egy mélyet pluszba kellene berakni. De a bekötés nem logikus számomra hogyan lehetne megvalósítani.
Mivel most nincs bent erősítő csak a fejegység 4*50wról megy.
de ha plusz mélyet raknák, ahoz már erősítő kell, és akkor azt hogy kell kötni? hány csatis erőlködő? kb30-40ből meglenne szerelésse?
ja csomagtartós megoldásra gondoltam:D

orczyv írta:Igen ezen most elgondolkodtam, nem is rossz ötlet!!!:)
De figy és mivel fogom meghajtani azt a 200/400W-os hangszórót??? Ugy tudom hogy ha 40W-os akkor max 90-100W-ot bír (és ez csak egy fejegység).
Igaz nem tudom most mekkora hangszórók vannak bent, megkéne nézni.
De kisebbet valami márkásatt nézek és akkor nem kell annyit költani csak a mély csere és kész.![]()
Ez jóóó![]()
![]()
Köszönöm a segítséget!:)
Thunder írta:Cseréltem
kkn írta:Thunder írta:Cseréltem
Ó, köszönöm, Maga egy Úr!
Félve kérdezem, nehogy túlfeszítsem a húrt: akkor a két hozzászólásból azt, amelyikben lényegében csak a kép van, ki lehetne törölni? Most már felesleges.

kkn írta:Thunder írta:Cseréltem
Ó, köszönöm, Maga egy Úr!
Félve kérdezem, nehogy túlfeszítsem a húrt: akkor a két hozzászólásból azt, amelyikben lényegében csak a kép van, ki lehetne törölni? Most már felesleges.
Bogi írta:Kérdés? hol látjátok ti pl.:19-36 vagy 211 hozzászolás?
![]()
Thunder írta:Bogi írta:Kérdés? hol látjátok ti pl.:19-36 vagy 211 hozzászolás?
![]()
Jó a kérdésElvileg nincs sorszám sehol, de az a hozzászólás történetesen kkn cartárs 19. hozzászólása volt
Másra nem tudok gondolni, én is tippeltem most

dzsoti írta:Tomik@ a szubláda méretét a hangszoró tulajdonságai határozzák meg.Vannak kimondottan aktiv szubok amit például üllés alá lehet tenni mérete elég kicsi állitolag nem szol rosszul még nem halottam ilyet.Ha valakinek nagyon fontos a hely a csomagtartóban és szeretne egy kicsivel több mély hangot ez megoldás lehet.Nem mondható olcsonak.Tomika@ jó barkácsolást majd kiváncsi vagyok a végeredményre.

Tomik@ írta:Erről van szó:ehhez mit szóltok, ilyesmi kéne csak valami olcsóbb, azt sem tudom, hogy hova kéne kötni, gondolom a hátsó hangszórókhoz menő vezetéket kéne megcsapolni.
http://www.paradoxautohifi.hu/melynyomo/Blaupunkt-THB_200A.html
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég
![]() |
![]() |
|